maanantai 9. helmikuuta 2015

Tajunnan virtaa

Ruoka on vaarallista, olemme ylipainoisia ja aliravittuja. Köyhät jatkuvasti väsyneitä. Syöpää ei osata parantaa, sillä tehdään bisnestä. Lääkärintakissa paistaa lääkeyhtiöpinssi. Maissi ja soija on patentoitu. Vesi maksaa, vaikka sitä on Marsissa. Julkkikset esiintyvät toisilleen ohjelmissa, viihdyttävät kotona makaavia, henkisesti sorrettuja. Mainoksissa on parempi äänenlatu, kuin ohjelmissa. TV-kokit ovat bodattuja.

Netti myyty yrityksille. Keräävät käyttäjistä tietoa, jotta tekevät kaikista kuluttajia. Kiinassa abortoidaan tyttöjä, koska he eivät pärjää tehtaissa. Pelotellaan ylipopulaatiosta, vaikka kyseessä on resursseja tuhlaava järjestelmä. 100 ihmisestä 50 näkee nälkää. Prosentti ihmisistä omistaa 90% rahoista. 

Suklaatehtaissa on lapsiorjia. Keräävät suklaapavut läskeille. Öljy on loppumassa, nyt se on valtion avustuksilla tehty kaikille halvaksi. Aurinkokennot löytyy vain taskulaskimista. Närästyslääkkeet, dödöt ja ihorasvat sisältävät alumiinia, se varastoituu ikuisesti kehoon. 

Koulukiusaajat siirtyvät nettiin. Idols tuottaa joka vuosi tuhkimotarinan, sillä tuotetaan musiikkia lapsille. Tuttu satu ei ole enää ilmainen. 

Atlantilla on Dallasin kokoinen muovimeri. Nivea-voiteessa lukee -all natural, se sisältää pienenpieniä muovinpalasia. Marsin mönkijä löysi ensimmäisenä palan muovia edellisestä mönkjästä. Muovin takia uudet asunnot ovat homeessa jo uutena. 

Kaikki käy treenaamassa. Lajeja alkaa olemaan enemmän kuin ihmisiä. Benji-hypyssä varatoimeksi laitetaan päähän kypärä. Koirilla on vaatteita, tavallisilla toimistoihmisillä tatuointeja. Redbull-limulla on levy-yhtiö. Extreme-urheilu, koirat, tautoinnit ja kännykät ovat yksinäisyyden uudet symbolit.

Iltapäivälehtien "toimittajat" pakottavat paniikkiin. Pelko ja viha myy.

Matkusta pois itsestäsi, et ole sitä mitä olet. Sinä et ole tämä elämä, mieli tai keho. Sinä olet matka, takaisin tähtiin. Välivaihe, jonka ei tarvitse todistaa elämälle mitään. Häviät, kiertokulku luo ja lyö sut maahan. Itsesi musta-aukko ja alkuhiukkanen. 

Onnellisuus ei ole päätös vaan suhde kaikkiin, jotka täällä elävät. Kuka sinä olet, olit tai tulet olemaan? Et ainakaan johtaja. Runkkaa itseäsi, älä muita. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti